1500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava!

GSM Operatörü Bayisi Nedir ? Operatör İşlemleri Yapmanın Avantajları Nelerdir ?

Blog >
GSM Operatörü Bayisi Nedir ? Operatör İşlemleri Yapmanın Avantajları Nelerdir ?

 

İletişim hayatımızın vazgeçilmezi olup, özellikle cep telefonları üzerinden iletişim sağlamak üst düzeye ulaşmıştır. Bütün ihtiyaçları cep telefonlarından karşılayacak bir sistemin içerisinde olduğumuzu düşünürsek burada operatörlerin de önemi gittikçe artmaktadır. Operatörler (Türk Telekom, Turkcell, Vodafone) hem avantajlı kampanyalarla abonelerine hizmet vermeye özen gösterirken hem de yatırımcılar bularak ürün ve hizmetlerinin satışını gerçekleştirme amacındadırlar.

 

Peki operatörlerin ürün ve hizmetlerini satmak yatırımcı açısından karlı mıdır ?

Bu sorunun cevabı yatırımcının bayi açmak için bulduğu lokasyona ve hizmet verdiği operatörün yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Abone sayısı açısından doygunluğa ulaşmamış operatörlerin geçiş yaptıkları abone sayıları fazla olduğu için bayilerine sağladığı kazançlarda doğru orantıda fazla olmaktadır.

Yeni girişimciler için Satpa bayiliği almak Türk Telekom bayiliği almakla eşdeğer olup, eğitimler ve kazanç yapısıyla da cazip hale gelmiştir. Türk Telekom Mobil işlemleri (Faturasız,Faturalı hat işlemleri) ile beraber TTNet (Ev İnterneti,Sabit Telefon, Tivibu) işlemlerini yapabilir ve yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Üstelik Satpa bayiliğini mevcut işletmenizi bozmadan alabilir Türk Telekom işlemleri ile mevcut kazancınızı katlayabilirsiniz.  


Yayın Tarihi: 16.02.2021